Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Strandsátor 190x120x90cm 2 személyes Trizand ZNT 20974
6.290 Ft

Strandsátor 190x120x90cm 2 személyes Trizand ZNT 20974

6.290 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: ZNT20974
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Strandsátor 190x120x90cm Trizand ZNT 20974

POP-UP STRANDSÁTOR SZÚNYOGÓHÁLÓVAL 2 FŐS 190x120x90
VÉDELEM - hatékonyan véd a túlzott napfény ellen, de légies, ami rendkívül fontos, ha gyerekekkel mész strandolni és biztonságos pihenést, árnyékot szeretnél számukra biztosítani. Könnyedén elrejtheti benne dolgait, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy táskáját vagy ruháit homok borítja. Azt is lehetővé teszi, hogy szabadon olvasson egy könyvet, és pihenjen még a legnyomasztóbb napon is.
FÉNY – a strandsátor könnyű, egy kilogramm alatti súlyú, így a szállítás nem jelent gondot. Könnyű súlya és félig nyitott kialakítása ellenére azonban a sátor stabil.
LETÖLTÉSEK MAGÁTÓL - a sátor csontváza készült rugalmas üvegszálas vezetékek - aminek köszönhetően , a huzatból való kivétel után 2 másodpercen belül kibontakozik. Tökéletes kombinációja az esernyőnek és a paravánnak, de sokkal kényelmesebb a használata és sokkal kevesebb helyet foglal, ami a csomagok bepakolásánál fontos.
A KÉSZLET TARTALMAZ EGY FOGÓT, SZÍRÓT ÉS EGY BURKOLATOT - a készlet megkönnyíti a sátor összeszerelését, és a speciálisan kialakított csapok a földön tartják még erős szélben is. Minden különleges esetben van. Továbbá A szett gumiszalaggal ellátott huzatot is tartalmaz, melynek köszönhetően az összecsukott sátor könnyen biztosítható a spontán kibontás ellen. Ez lehetővé teszi a sátor teljes biztonságos használatát, valamint a könnyű szét- és összecsukhatóságot. A huzat cipzárral és fogantyúkkal rendelkezik, amelyek kényelmes hordozást tesznek lehetővé.
LEÍRÁS - szín: kék-fehér anyag: üvegszál, PE bevonat méretei (hossz/szélesség/magasság): 190/120/90 cm súly: 0,92 kg, súly a csomagolásban: 0,95 kg
LEÍRÁS

szín: kék és fehér
anyaga: üvegszál, PE bevonat
méretek (hossz/szélesség/magasság): 190/120/90 cm
súlya: 0,92 kg
súly a csomagban: 0,95 kg
BELEÉRTVE:

sátor
ügy
húrok
hering
heringzacskó
A félig nyitott POP UP strandsátor tökéletes kombinációja az esernyőnek és a paravánnak, de sokkal kényelmesebb a használata és sokkal kevesebb helyet foglal, ami a csomagok bepakolásánál fontos. Véd a szél és a túlzott napfény ellen. Ez akkor fontos, ha gyerekekkel megy a strandra, és biztonságos nyaralást szeretne biztosítani számukra. Könnyen elrejtheted benne a dolgaidat. A sátor váza ruganyos üvegszálas drótokból készült - ennek köszönhetően a huzatból való kivétel után gyakorlatilag 2 másodpercen belül kinyílik. Ezen kívül a készlet tartalmazza a Handy cipzárral és fogantyúkkal ellátott huzat, amely lehetővé teszi a kényelmes hordozást. A sátor oldalfalai és hátulja szúnyoghálóból készült, így légies is és véd a rovarok ellen.