Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Mini hősugárzó - ea

Ár:
13.190 Ft
3.490 Ft
Kedvezmény: 74%
Cikkszám: abc450ea
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Mini hősugárzó

Változtassa otthona hűvösebb zugait kellemesen meleggé anélkül, hogy villanyszámlája az egekbe szökne! 

A lakása bármely pontján bevethető, nem igényel hosszabbítót, nem lesz útban. Csak dugja be a konnektorba, kapcsolja be, állítsa be a kívánt hőmérsékletet és pillanatok alatt élvezheti is a meleget. Ráadásul a roppant takarékos, hiszen alig fogyaszt áramot – pedig olyan erős, hogy akár egy 5-8 m2-es területet is képes befűteni.

2 egyszerű lépés, és a elektromos hősugárzó azonnal üzemkész

Csatlakoztassa a vezeték nélküli egyszerűen egy konnektorba, a bekapcsológombot megnyomva a készülők azonnal működni kezd. Ezután nincs más dolga, mint beállítani a kívánt hőmérsékletet a digitális termosztáton, a beépített ventilátorok segítségével a meleg levegő átjárja a helyiség minden pontját!
Bárhol, bármikor használható - kellemes meleget varázsol otthona bármely pontján - alacsony áramszámlával!
Rendkívül praktikus és bárhol bevethető. Használhatja a hálószobában, gyerekszobában, konyhában, nappaliban, télikertben, irodában, sőt még a garázsban is, egyszóval bárhol bármikor hasznát veheti, és még a nyaralásról sem hiányozhat! Hűvös tavaszi estéken is kifejezetten ideális, amikor a hagyományos fűtés már nem működik, vagy Ön csak egy helyiséget szeretne kellemesen meleggé varázsolni.
A hagyományos hősugárzók rengeteg energiát fogyasztanak, ennek a használata naponta csak pár Forint! De nem csak ebben jobb!
Spórolja meg magának a magas fűtésszámla miatt bosszúságot - otthona kellemes melegét alacsony energiafelhasználással is elérheti a minihősugárzó mindennapi használatával! Egy átlagos árkategóriájú, piacon kapható hősugárzó nem rendelkezik állítható termosztáttal, nincs automata ki- és bekapcsolás funkció. Ezek az eszközök gyakran túlmelegednek, és rengeteg energiát fogyasztanak. A mini hősugárzó ezzel szemben nem okoz óriási extra kiadásokat; számos kiváló, felhasználóbarát funkcióval rendelkezik!

Jellemzők:
• a mini hősugárzó két fokozatú
• 350W teljesítmény
• méret: 8,5 x 12,7 x 15,8 cm
• fűtőprogrammal rendelkezik: egyetlen gombnyomásra akár pillanatok alatt felfűthet egy szobát, vagy választhatja a normál fűtési-sebességet is
• automatikus biztonsági kikapcsoló funkcióval rendelkezik
• nem melegszik túl, használata biztonságos: Ön állíthatja be, hogy meddig fűtsön, végül magától kikapcsol
• fillérekből képes felmelegíteni kedvenc helységét

Termék címkék: hősugárzó, lakásfelszerelés

Keresés