Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Mágneses építő készlet 30 dbos 506623
8.990 Ft

Mágneses építő készlet 30 dbos 506623

8.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: 506623
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Mágneses építő készlet 30 dbos 506623


ÁLMODJ NAGYOT ÉS ÉPÍTS NAGYOT – A PicassoTiles segítségével gyermeke kreativitásának nincs határa. Remekművéhez mindig hozzáadhat további darabokat. Ez a mágneses "Rocket" építőkészlet 2 ötszöget, 5 derékszögű háromszöget, 5 egyenlő szárú háromszöget és 20 négyzetet tartalmaz – elegendő egy rakéta építéséhez, vagy más PicassoTiles építőkészletekkel együtt használható, így gyermeke számára korlátlan lehetőség nyílik egyedi tervezési szerkezetek és szerkezetek létrehozására. hogy fejlesszék kreativitásukat és intelligenciájukat.
TANULJ JÁTÉKBAN – Soha nem túl korai elkezdeni fejleszteni a gyermekek STEM (tudományos, technológiai, mérnöki és matematikai) készségeit vizuális tanulás, erős színérzék, motoros készségek, geometriai formák, mágneses polaritás, matematika, 3D tanulás révén. építészeti tervezés, szerkezeti tervezés stb. Ezenkívül ez a készlet órákon át lefoglalja őket, szórakoztatóvá teszi a tanulást és békét hoz a házba.
KREATIVITÁS A KÉPZETÉN TÚL - Ez a készlet támogatja a gyermek agyának fejlődését. Ösztönzi a kreativitást, ami a mai, folyamatosan változó környezetben a siker kulcstényezője. Szórakoztató, tökéletes oktató játék ajándékba vagy óvodákba, iskolákba. Soha nem megy ki a divatból. Úgy tervezték, hogy fejleszti a szem-kéz koordinációt és a problémamegoldó készségeket minden korosztályban, az óvodától az iskoláig.
TUDOMÁNYOS ÉS MŰVÉSZI – A PicassoTiles ismét megtette: minden STEAM terület (tudomány, technológia, mérnöki tudomány, művészet és matematika) egy készletben! Lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy intuitív játékon keresztül tanuljanak, és kreatív szempontból a legjobbat hozza ki, amit kínálnak, ugyanakkor technikai, építészeti vagy intelligencia szempontból is fejlettek.
BPA MENTES ÉS NEM MÉRGEZŐ – Biztonságos és szórakoztató mindenki számára. Gyermekek számára biztonságos, ólom nélkül. Csendesen ülhet, miközben a gyerekek a PicassoTiles mágneses darabokkal játszanak. Minden darabot teszteltek, hogy biztonságosak legyenek a játékhoz. Minden PicassoTiles termék BPA-mentes, és minden mérgező elemre tesztelve. Nem akarjuk, hogy a kicsik mérgező játékokkal játsszanak. A készlet 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas, egyedül és csoportosan is. Arra ösztönözzük a csoportos játékot, hogy fejlesszük a csapatszellemet és vidám emlékeket alkossunk. Könnyen megépíthető és meghúzható a játék végén.
TERÁPIÁS - A készlet segítségével "felszabadíthatja" a gyerekeket az elektronika vagy a képernyők (TV, játékok, okostelefonok, táblagépek) függőségétől, amelyek veszélyesek a szemükre és a fejlődő agyukra.
Amit a dobozban kapsz:
• 20 x mágneses négyzet
• 5 x derékszögű háromszög
• 5 x egyenlő szárú háromszög
• 2 x ötszög.
Figyelmeztetés : A termék belsejében kisméretű mágnesek találhatók. Normális esetben a gyermek nem érheti el őket, de ha a darabok valahogy tönkremennek, és a gyermek lenyeli a mágneseket, azonnal menjen orvoshoz.
3 év alatti gyermekek számára tilos.