Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Lángszóró pisztoly 1300 celsius
1.590 Ft

Lángszóró pisztoly 1300 celsius

1.590 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: langszoro1300c
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Lángszóró pisztoly 1300 celsius

-Beépített lángméret-beállítás, amely lehetővé teszi a láng intenzitásának kiválasztását, a hőmérséklet akár 1300 ℃-ig is felmelegszik.

-Teljesen automatikus elektronikus gyújtás, beépített piezo gyújtás, biztonságos és könnyen használható, benyomható csavaros gázpatron rögzítés.

-Biztonsági zár megakadályozza, hogy a gázégő gyújtása véletlenül aktiválódjon, tovább növelve az Ön biztonságát.

-Alkalmazások: Főzés és vendéglátás, gyárak, üzletek, gyors hegesztés, kültéri utazások és így tovább.

Szélálló, nedvességálló és vízálló, jobb, mint az elektromos hegesztés. - Teljesen automatikus elektronikus gyújtás, biztonságos és egyszerű. - Ergonomikus kialakítás a kényelmes kézben tartáshoz. - Alkalmas étteremben, háztartásban, piknikben, túrázásban, kempingezésben és egyéb szabadtéri tevékenységekben. - Bután tartályra rögzíthető, cserélhető. - Égési érték: 50 -140 g / h (. Egy kanna gáz 1,6-2 órát tud folyamatosan használni, cserélje ki az új tartályt, csak néhány másodpercre van szüksége. Megjegyzés: 1. Tartsa távol a gyerekektől. 2. Kapcsolja ki, ha cseréli a gázt 3. Használat előtt győződjön meg róla, hogy nem szivárog gáz Specifikációk: Típus: Egyéb kempingfelszerelés Anyaga: Fém, Műanyag Szín: Fehér Termék mérete:(H x Sz x M): 190 x 38 x 57 mm Termék súlya:187g