Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

IPL szőrtelenítő Holm1287 - BF

Ár:
24.990 Ft
16.990 Ft
Kedvezmény: 32%
Cikkszám: Holm1287BF
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

IPL szőrtelenítő Holm1287

A  készülék egy olyan IPL-es, villanófény technológián alapuló, tartós szőrtelenítő készülék, mellyel saját otthonában szabadulhat meg nemkívánatos szőrszálaitól.
Nemcsak pénzt spórolhat vele, hanem tartós simaságot is elérhet: akár 80%-os szőrzetcsökkenés pár kezelés után!
Sok időt és energiát takarít meg: nincs többé szőr, diszkomfort, nincsenek benőtt szőrszálak és begyulladt szőrtüszők.
Az IPL szőrtelenítés a villanófény technológiáján alapszik: a nagyenergiájú fény képes szőrtüszőket roncsolni. Az IPL szőrtelenítési technológia leginkább olyan hölgyeknek és uraknak ajánlott, akik világos bőrrel és sötétebb szőrzettel rendelkeznek.  
A szőrtelenítő géppel több testtájat is szőrteleníthetünk, egy-egy testrész kezelése nagyon gyors, átlagban 2-30 percet vesz igénybe.   
Az első 3-5 kezelést 2 hetente kell végezni, ezzel megakadályozható, hogy a szőrtüsző aktív állapotba kerüljön, és megelőzhető a szőr újranövekedése.
A hatás erősítése érdekében ajánlott további kezeléseket végezni 3-4 hetente. Ezután már csak a szőrök újbóli megjelenésekor lesz szükség fenntartó kezelésre, átlagosan 3-6 havonta.  

Az 5 állítható fokozatnak köszönhetően az eszközt teljesen személyreszabhatja, így amikor csak "utókezelést" végez alacsonyabb fokozatra tudja állítani az eszközt . 

Csomagtartalma: 
- IPL szőrtelenítő
- hálozati töltő
- cserélhető fej

Keresés