Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
HYBRID CORE grill gáz/faszén 13037
107.990 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

HYBRID CORE grill gáz/faszén 13037

107.990 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: 13037
Szállítási díj: 10.990 Ft

Leírás és Paraméterek

HYBRID CORE grill gáz/faszén 13037


Hibrid grill, amely lehetővé teszi, hogy a fő grillezési területet gázrácsként vagy faszénrácsként használja, attól függően, hogy milyen típusú grillezést szeretne használni.

A fő grillterület (56 x 45 cm) 3 gázégővel van felszerelve, a lángjelző rendszerrel, szintén beilleszthető a faszén tartályokkal, és a grillt csak faszénhez használja, anélkül, hogy a gázpalackot csatlakoztatnák. Minden égőnek megvan a maga szabályozása és gyújtása. A helynek van egy tárolóhelye is, amely melegen tartja az ételeket (55 x 16 cm).

Lángszalagos rendszer - A fémprofilok közvetlenül az égők fölé helyeznek, amelyek megakadályozzák, hogy a zsír csöpögjön a gázégő lángjai és a gyújtás között. A grillezett húsból származó bármilyen zsír a grill oldalát a rács alján lévő csepegtető tálcába fut.

A grill több tárolóhellyel is van felszerelve, beleértve az oldalsó polcot is. A grill egy további oldalsó tűzhelyrel van felszerelve, független szabályozással és gyújtással. A készlet tartalmaz egy csatlakozó tömlőt a gázpalackhoz és a redukciós szelepet.

A konstrukció kiváló minőségű acélból készül, tartós fekete kivitelben, csiszolt előlapjával és fedéllel. A grill fedele hőmérővel és rozsdamentes acélból készült fogantyúval van felszerelve, elegendő hely a markolathoz. A grill olyan kerekekkel van felszerelve, amelyek garantálják a megfelelő mobilitást, kettőt is fékeznek a biztonságos helymeghatározáshoz.

Műszaki adatok
Fő égő 3X
oldalsó tűzhely 1x
Teljes teljesítmény 13,7 kW (996 g/h)
gyújtás
Egyéb berendezések összecsukható fedél hőmérővel
Grill terület 56 x 45 cm
Tároló rács 55 x 16 cm
A rács magassága (a földről) 90 cm
Oldalsó polc 33 x 47 cm
Grill méret 126 x 114 x 55 cm
Mobilitás 4x kerekek (2x fékezett)