Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Herzberg  Kézi acél sajtreszelő HG-04289
4.790 Ft

Herzberg Kézi acél sajtreszelő HG-04289

4.790 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: HG-04289
Szállítási díj: 2.990 Ft
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Herzberg Kézi acél sajtreszelő HG-04289

Tapasztalja meg az erőfeszítés nélküli reszelést és aprítást a Herzberg HG-04289 sajtreszelővel, amely prémium rozsdamentes acélból készült a hosszú élettartam és a megbízható teljesítmény érdekében. Cserélhető forgó dobja és mosogatógépben mosható kialakítása sokoldalú használatot és egyszerű tisztítást tesz lehetővé, megkönnyítve az ételek elkészítését, miközben egyenletes eredményeket biztosít.

Bemutatjuk a Herzberg HG-04289 rozsdamentes acél kézi sajtreszelőt, egy sokoldalú konyhai eszközt, amelyet a könnyű reszeléshez és szeleteléshez terveztek. A kiváló minőségű 304-es rozsdamentes acélból készült forgó sajtreszelő kiváló tartósságot és szilárdságot kínál a műanyag alternatívákhoz képest. A 19,5 cm x 10 cm x 8 cm méretű kompakt kialakításának köszönhetően bármely konyhában kényelmesen tárolható és használható.

A három különböző cserélhető forgódobos szeletelővel ez a reszelő lehetővé teszi, hogy különböző reszelő állagokat érjen el, a finomtól a durvaig. Akár kemény sajtokat, például parmezánt reszel, zöldségeket vagy citrusféléket reszel, ez a forgóreszelő minimális erőfeszítéssel egyenletes eredményt biztosít. A könnyen használható forgómechanizmus sima és könnyed rácsozást biztosít, jobb- és balkezes felhasználók számára egyaránt.

A Herzberg HG-04289 készülékkel a takarítás gyerekjáték. A rozsdamentes acél konstrukció lehetővé teszi az alkatrészek egyszerű szétválasztását, így a gyors és kényelmes tisztítás érdekében mosogatógépben mosható. Mondjon búcsút az élek vagy műanyag részek alá ragadt sajtoknak, mert ez a professzionális tervezésű reszelő minden alkalommal problémamentes működést garantál. Fokozza a főzési élményt a Herzberg rozsdamentes acél kézi sajtreszelővel, amely az ételkészítés gyorsaságának, biztonságának és hatékonyságának legfőbb eszköze.

Jellemzők:

Kiváló minőségű : A Herzberg HG-04289 sajtreszelő strapabíró 304-es rozsdamentes acélból készül, ami hosszú élettartamot és szilárdságot biztosít a műanyag alternatívákhoz képest. Ez a kiváló minőségű anyag megbízható teljesítményt garantál az idő múlásával, és ellenáll a rozsdának és a korróziónak.
Cserélhető forgó dobok: Ehhez a sajtreszelőhöz három különböző forgódobos reszelő és egy szeletelődob tartozik, amelyek sokoldalú reszelői lehetőségeket kínálnak. Akár finom, közepes vagy durva textúrákat részesít előnyben, könnyedén kicserélheti a dobokat, hogy megfeleljenek a rács speciális igényeinek.
Könnyen tisztítható: A sajtreszelő mosogatógépben mosható kialakítása gyors és könnyed tisztítást tesz lehetővé. A hagyományos műanyag szélű reszelőkkel ellentétben, amelyek felfoghatják az élelmiszer-részecskéket, ezt a rozsdamentes acél reszelőt professzionálisan úgy tervezték, hogy megakadályozza a sajt leragadását, és minden használat után alapos tisztítást biztosít.
Könnyű működés: a sajtreszelő használata egyszerű és intuitív. Egyszerűen helyezze be az ételt a kamrába, és csavarja el a fogantyút, hogy könnyen lereszelje vagy aprítsa fel. A forgó mechanizmus biztosítja a sima és hatékony rácsozást, így jobb- és balkezes felhasználók számára egyaránt alkalmas.
Kompakt kialakítás: A 19,5 cm x 10 cm x 8 cm méretű sajtreszelő kompakt kialakítású, és könnyen tárolható bármely konyhában. Elegáns, helytakarékos kialakítása praktikus kiegészítője minden kulináris térnek.
Sokoldalú felhasználás: Ez a sajtreszelő nem csak sajtokhoz való, hanem zöldségek reszelésére, citrusfélék reszelésére és még sok másra is. Sokoldalú funkcionalitása kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi az ételkészítési feladatokat.
Kiváló hatékonyság: reszelje le gyorsan, biztonságosan és hatékonyan ezzel a sajtreszelővel. Kiváló minőségű rozsdamentes acél konstrukciója és élesen forgó dobja egyenletes eredményt biztosít minimális erőfeszítéssel, időt és energiát takarít meg a konyhában.
Sokoldalú alkalmazás: A kemény sajtoktól, például a parmezántól a csokoládéig és a diófélékig ez a sajtreszelő az ételek széles skáláját képes kezelni. Sokoldalúsága értékes eszközzé teszi a különféle kulináris alkalmazásokhoz, lehetővé téve, hogy különböző összetevőkkel és ízekkel kísérletezzen.
Robusztus felépítés: Kiváló minőségű 430-as rozsdamentes acélból készült, ez a sajtreszelő tartósságot és stabilitást biztosít használat közben. Robusztus felépítése hosszan tartó teljesítményt biztosít, még gyakori használat mellett is, forgalmas konyhai környezetben.
Ergonomikus kialakítás: a sajtreszelő ergonomikus fogantyúval rendelkezik a kényelmes fogás és a sima működés érdekében. Akár kis mennyiségű sajtot reszel, akár nagyobb adag hozzávalót készít, a fogantyú optimális irányítást és manőverezhetőséget biztosít, javítva az általános főzési élményt.
Jellemzők:

Márkanév: Herzberg
Szín: króm
Anyaga: 430 rozsdamentes acél.
Méretek: 19,5 cm x 10 cm x 8 cm
Reszelők száma: 3 dob
Szeletelők száma: 1 dob
Mosogatógépben mosható: Igen