Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Cattara NAPOLI asztali gázgrill + pizza sütő + grilllap 14101
71.490 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Cattara NAPOLI asztali gázgrill + pizza sütő + grilllap 14101

71.490 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Cikkszám: 14101
Szállítási díj: 6.790 Ft

Leírás és Paraméterek

Cattara NAPOLI asztali gázgrill + pizza sütő + grilllap 14101


A NAPOLI grill egy szabadon álló gázgrill, amely asztalra, kerti konyhapultra, vagy más szilárd felületre helyezhető.

A Cattara TORINO moduláris kerti konyhájának opcionális része. Klasszikus rácsos grillsütő, grilllap és pizzasütő felépítését kínálja, könnyen cserélhető.

Az egész grill rozsdamentes acélból készült. A cserélhető felső részek szárnyas csavarokkal vannak rögzítve. Az egyszerű karbantartás érdekében a grill hátulján kihúzható polccal van felszerelve, amely felfogja a lecsepegő zsírt. Oldalt a grill gázellátással, 1 m-es tömlővel és vezérlőszeleppel van felszerelve.

Az első felhasználási lehetőség egy klasszikus, rozsdamentes rácsos grillrácsos szerkezet elhelyezése . A rácsos grill 40 x 31 cm-es grillezési területet kínál. Ezenkívül a rostély alatt egy burkolat is található, amely megvédi az égőt a zsírcseppektől.

Egy másik lehetőség egy masszív acéllemezből készült, 50 x 38 cm-es grilllap felszerelése . A tányér analóg egy házi "Teppanyaki"-hoz. A bal sarokban a lemez egy lyukkal van ellátva, amely pontosan a kivehető grillfiók felett található. Maga a fiók használható szósz és gyümölcslevek csepegtetésére az edényekről, vagy egyszerűen zsír csepegtetésére és ezáltal a grill tisztán tartására.

Utolsó lehetőségként a pizzasütő tartós szerkezetének alkalmazása . A sütőt az egyszerű használatra és a gyors pizzakészítésre tervezték. 44,5 x 38 cm-es belső teret kínál, 31 x 31 cm-es, négyzet alakú kordierit pizzakővel. A Cordierit biztosítja a pizzatészta tökéletes sütését, az oldalsó szellőzőnyílásokon keresztül a forró levegőt is körbevezetik a pizza körül és a lekerekített mennyezetnek köszönhetően a sütő központi részében koncentrálódik, így biztosítva a tökéletes és gyors pizzakészítést.

A Napoli grillsütő alkalmas a Cattara TORINO rendszerrel való használatra, együtt ideális kültéri konyhát alkotnak a kényelmes grillezéshez és a kerti tartózkodás kellemesebbé tételéhez.
Műszaki adatok
gázégő 4,8 kW/óra piezo gyújtással
változatai grillrács, tányér, pizza sütő
maga a grill mérete 50 x 19 x 46 cm
magasság grillel. rács 23,5 cm
grillező (rács) 40 x 31 cm
magasság grillel. lemez 25 cm
grillező (tányér) 50 x 38 cm
magasság pizza sütővel 34 cm
pizzakő méretei (sütő) 31x31 cm
a pizza sütő belső méretei 44,5 x 38 cm
építőanyag rozsdamentes acél
grillrács anyaga rozsdamentes acél
pizza kő anyag kordierit