Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Bestway TORTUGA szögletes fémvázas medence szett 488 x 244 x 122 cm FFA635

Ár:
310.990 Ft
289.990 Ft
Kedvezmény: 7%
Cikkszám: FFA635
Szállítási díj: 34.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Bestway TORTUGA szögletes fémvázas medence szett 488 x 244 x 122 cm FFA635

A majdnem 5 méter hosszú, klasszikus szögletes formájú Bestway Tortuga fémvázas medence gyártásakor a legújabb és legbiztonságosabb anyagokat használták fel, hogy egy igazán időtálló, erős és könnyen összeállítható kerti medencét hozzanak létre az egész család számára.
A Bestway medencék legújabb vívmányait egyesíti a fémvázas medence. Extraerős oldalfalai Tritech™ szilárd és ellenálló anyagból készültek, melyek a korrózióálló csővázas medence szerkezetéhez kapcsolódnak biztonságos Seal & Lock System™ rendszerrel. A medence tisztántartásáról a nagyteljesítményű vízszűrő és a ChemConnect vegyszeradagoló gondoskodik. Oldalfalai mintázata nélküliek, mely letisztult megjelenést ad ennek kiváló Bestway medencének. A medence négyzet formája nagyobb teret biztosít a játékhoz és úszáshoz.

Tulajdonságai:
- Vízbefogadó-képesség (90%)
11,532 L (3,046 gal.)
- Könnyen felállítható
- PVC-ből és poliészterből készült nagy teherbírású 3 rétegű oldalfalak
- A beépített áramlásszabályozó leeresztőszelepre a mellékelt adapter segítségével csatlakoztatott kerti tömlővel könnyedén leereszthető a medencevíz
- Víz alatt ragadó javítófolt
- A medence extraerős oldalfalai Tritech™-ből, egy 3 rétegű merevített anyagból készülnek, mely két ellenálló PVC réteg által szendvicsbe fogott poliészter hálós magból áll. Az összvastagság a medence méretétől függően 0,40 ..0,80 mm, mely nagyobb fokú szilárdságot és ellenállóságot biztosít.
- Korrózióálló fémvázak
- Seal & Lock System™ rendszerrel ellátott medence a biztos és biztonságos csőcsatlakozáshoz
- Mozaikmintás belső medencebevonat a medence oldalain és alján.
- A négyszög alak több helyet biztosít az úszásra
- A hosszabb élettartammal és jobb szűrési tulajdonságokkal büszkélkedő antimikrobiális szűrőpatron megelőzi algák, penész és egyéb mikrobiális baktériumok elszaporodását a medencében.
- A ChemConnect™ vegyszeradagoló tiszta, egészséges medencevizet biztosít.

Csomag tartalma: medencetest, homokszűrős vízforgató-szűrőberendezés (220-240V), biztonsági létra, befúvóba épített vegyszeradagolóval.

.

Keresés